måndag 7 september 2015

Bodycombat med blodsmak!

Bodycombat
Tro det eller ej men det var en evighet sedan jag körde Bodycombat med Adam eller Elin!

Det är inte så att jag tycker att Bodycombat är tråkigt eller att jag har tröttnat. Tvärtom... jag älskar det! Problemet är att hitta en tid som passar.

Jag brukar försöka gå på Söndagar när Elin sparka loss i Liljeholmen men allt som oftast så är jag för sen till Stockholm efter att ha varit på landet under helgen. Det är verkligen tråkigt för jag älskar deras pass.

Visste du att Bodycombat räknas som ett av de värre Cardiopassen? Så är det hur som helst och jag var inte så lite nyfiken på hur det stod till med mitt flås. Så illa kan det inte vara... eller?

Bokade ett pass i Hornstull där jag visste att Adam skulle köra och droppade in där efter jobbet.
Taggad som tusan klev jag in i salen med ett stort antal andra deltagare. Alla verkade lika taggade!

Passet drar igång och jag känner mig lite rostig. Svårt att få till en av kombinationerna och vi är bara på uppvärmningen. Det stör mig lite...

Efter ett tag så kommer vi igång riktigt bra och kombinationerna stämmer bättre!
Går "All in"... sparkar och slår och det fungerar men efter ett tag känner jag att mina sparkar inte riktigt har den där skarpa snärten som jag brukar vara van vid.

I en micropaus ungefär 45 minuter in i passet tar jag lite vatten och känner hur det snurrar till för en sekund. Oj då... jag är sliten!

Biter ihop och kör på och efter ytterligare 15 minuter är passet över!
Som tur är så kom jag in i Andra andningen efter micropausen men nog blev jag trött. Riktigt trött faktiskt! Det var ett kanonpass hur som helst!

Betygssättning:
Roligt: 10/10
Tekniskt korrekt: 7/10
Förväntat flås: 8-9/10
Faktiskt flås: 7/10

Sammanfattning: Jag behöver bättra på mitt flås!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar