tisdag 7 april 2015

Bodypump på Spanska

Bodypump Hur bra är ett Bodypumppass i en varm gruppträningssal med en instruktör som inte kan ett ord engelska? 

Det visade sig att det gick riktigt bra...  Över förväntan faktiskt. Vi var tre tappra som promenerade 20 minuter och köpte klippkort på Apolo Fitness Center och körde ett Bodypump 92 pass.

Release 93 skulle komma några dagar senare.

Vi kom in i salen och plockade på oss stänger och vikter, ställde oss på våra platser och blev plötsligt tilltalade på Spanska. Svägerskan som är spansktalande förklarade att vi hade kört förut vilket gav instruktören en lättnadskänsla.

Passet startade och vad kom jag ihåg av 92:a då? Det mesta märkte jag. Det var när vi låg på bänken och körde bröst och triceps som jag fick glutta på instruktören någon gång men det mesta satt. 

Man blev snabbt trött och biceps var tung...  riktigt tung men jag bet ihop och lyfte på,  något instruktören gillade märkte jag. 

Passet tog slut efter en dryg timme och jag är riktigt trött. Varmt, avsaknad av träning, lite öl(!) gjorde sitt men jag var jättenöjd. 

Mina kompisar var också nöjda och instruktören som var en kvinna i 30-35 års åldern gav oss tummen upp och ropade "Very good!". Hon var för övrigt riktigt bra! Hade koll på rummet, var uppmuntrande och engagerad. 

Bodypump på Spanska fungerar :) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar