söndag 26 april 2015

Bodypump i Lördags - gick galet bra!

Bodypump 93
Det är alltid intressant att se hur ett träningspass kan skilja sig från ett annat.

I Lördags var det dags för Bodypump med kompisen Camilla redan klockan 8.30 och jag pallrade mig naturligtvis dit. Jag är inte den som är morgontrött... meeeeen jag var ganska trött kände jag och undrade hur det skulle gå.

Kom dit, checkade in och slängde fram både mina och hennes prylar och inväntade passet!

Alltid kul när det börjar droppa in folk och man kan småprata lite. Jag pratar aldrig under ett träningspass när jag kör egen styrka. Gärna lite före och efter men aldrig under själva träningen. Då är det total fokus.

Hur som helst så drog passet igång och viiiiiiiiiiilket pass! Laddade på ganska tungt som vanligt och det gick sååååå bra! Hade hur mycket energi som helst och kände en jäklar anamma som jag inte har känt på länge.

Något som är otroligt viktigt för mig är att köra tungt men med bra teknik. Jag har lärt mig den hårda vägen... Camilla tvekar inte en sekund att sabla ner mig om jag skulle slarva med tekniken så det är bara att dra av något kilo om jag känner att det inte fungerar!

Passet gick hur som helst myyyyyycket bra och jag var riktigt nöjd efteråt när vi pratade lite om passet men som vanligt så reagerade vi båda på deltagare som laddade på för mycket... på tok för mycket!

Ett gott råd.... igen... Lyssna på instruktören! Camilla försökte pika genom att säga "Hellre lätt och rätt än tungt och fel!". Hon säger det inte för att jävlas, hon säger det för att hon bryr sig!

Hon vill att du gör rätt och vill inte att du drar på dig skador pga för tunga vikter!
Lämna prestigen hemma!

Vill avslutningsvis kommentera ett tidigare Blogginlägg jag skrev och som jag misstänker gjorde en bekant till mig irriterad på mig. Du... jag skrev INTE om dig och hade inte en tanke på dig! Du är en inspirationskälla och det vet du!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar