söndag 1 februari 2015

Blodbad på gymmet

Styrketräning blev blodbad
Vem säger att vägen till en vältränad kropp är rak, enkelt och smärtfri?
 
Förra veckan var riktigt dålig ur träningssynpunkt. Jag hann bara med ett eget styrkepass vilket är riktigt uselt när man är van att träna fem dagar veckan. Jag hade under Söndagen lovat mig själv revansch och ett riktigt monsterpass och inget skulle kunna stoppa mig men jösses vad nära det blev att jag hade fel!
 
Packade väskan, satte mig på Tunnelbanan och åkte mina 3 stationer. Klev av och promenerade mina 500 meter till gymmet där det verkade ganska lugnt trots snöslask ute. "Vad gör man en sådan här dag om inte träna?" tänkte jag.
 
Checkade in och gick uppför trappan till omklädningsrummet började byta om. Det var bara en kille till i omklädningsrummet. När jag nästan var klar så böjde mig ner för att snöra skorna och det var då det gick fel.
 
Skåpdörren måste ha glidit upp och när jag med full kraft reste mig upp med mina nästan 2 meter kropp så slog jag skallen klockrent i hörnet av dörren. det är en sådan där format som ett upp och nedvänt L eller nåt.
 
Det small till bra men är man 2 meter lång så har man slagit i huvudet förut så jag tänkte inte så mycket på det utan tyckte bara att jag varit klumpig. Undrade om det eventuellt kom lite blod och tänkte sätta dit handen och vände mig samtidigt mot en spegel.
 
Det var då jag såg att det var blod runt hela tinningen och ner längs halsen och ena bröstet. "Men jösses!".
 
Det rann på ordentligt så jag gick in på toaletten och tänkte skölja rent såret och böjde mig framåt och hela handfaten blev blodigt. Min icke använda svetthanduk fick duga och jag började badda. Hur mycket blod som helst.
 
"Tur att man inte är känslig för blod" var väl det jag tänkte och började helt enkelt göra rent och försöka stoppa blödningen och lämnade efter ett tag toaletten.
 
Killen utanför undrade väl vad som hade tagit så lång tid så jag berättade och han tittade till och gav mig grönt ljus. Litet sår men mycket blod berättade han.
 
Bestämde mig för att gå ner och träna men att ha koll. Kände mig inte yr eller något annat förutom att gjorde ont i skallen så...
 
Som så många gånger förut så blev jag förvånad. Det blev ett av mina bättre pass! Visst, jag hade ont men jag fokuserade snabbt på träningen.
 
Inte en chans att jag skulle gå miste om mitt Monsterpass!
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar