torsdag 16 oktober 2014

Spinning och Core förgyllde min Onsdag

Spinning
Jag vet inte vad ni gjorde under Onsdagkvällen men jag satt på min spinningcykel och gjorde mitt bästa för att trampa fort, något jag för övrigt inte är helt bra på och det kan kompisen Camilla intyga som leder klassen.

På plussidan får man väl lägga det faktum att jag blir trött, svettas som en gris och har otroligt roligt. Jag får väl säga att jag är helt okej eller till och med bra när det gäller att stå och nöta på cykeln.

Kvällen till ära så var det riktigt många på passet och det är alltid kul när det dyker upp några bekanta ansikten. Musiken som Camilla själv mixar ihop är riktigt bra i den här releasen! Passet i sig som också är eget består av två uppvärmningslåtar, två cardiotoppar och lite blandat smått och gott under resten av passet.

Lite feedback på musiken kanske? Vi börjar lite lugnt med Magic med Coldplay och fortsätter med Be A Boy som framförs av Robbie Williams. En bra start!

Andra låtar som finns med är bland annat Waves - Mr. Probz, Conquer Or Suffer - Nicole Sabouné och perfekta låten Born To Rage - Dada Life. Andra artister är gamla bekanta som Katy PerryDavid Guetta och One Republic.

Musiken är riktigt bra och går bra att lyssna till även i soffan ;)

Efter Spinningen blev det 30 minuter Core men det skriver jag om en annan gång. Kanske imorgon, vem vet!?
2 kommentarer:

 1. Jag är också jävligt seg på spinningcykeln! :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Tati!

   Alla är vi olika. Det är precis som med löpning, en del är kortdistanslöpare och explosiva och andra är marathonlöpare som är sega och uthålliga.

   Du kan försöka bli snabbare genom att delta i cykelpass med intervaller eller liknande om du vill förbättra ditt tempo. Även om man kanske aldrig utvecklar ett jättetempo i sina ben som kan man ju bli bättre eller hur?

   Glöm inte bort att det viktigast att du faktiskt deltar och gör ditt bästa och att du har kul! :)

   Radera