söndag 5 maj 2013

Sh'bam 11 - En uppföljning

Så var det sista gången jag körde Sh'bam 11 i Östhammar före sommarschemat och frågan är om jag har samma åsikt om denna Release som i Mars?

Den som läste första bloggen om 11:an kommer ihåg att min favoritlåt var Turn All The Lights On med T-Pain men saker kan ju förändras. Vad tycker jag nu?

En låt som verkligen har växt på mig är Insomnia med Dancing Angle. Bra beat i låten och jag gillar upplägget/dansmomentet där man formar en box med händerna samtidigt som man hoppar i takt.

Jump som framförs av The Prequel är en glad låt där man rör sig mycket i sidled och det finns risk för att det blir knepigt om det är ont om utrymme. Det är trots det en bra låt med varierat innehåll och du finner både vad jag skulle kalla släpat spring där man nästan glider fram när man springer men även hopp och shuffles.

Favoriten är nog fortfarande Turn All The Lights On men smaken är ju som baken :)

Det här var troligtvis sista gången jag deltog i Sh'bam 11 och det var riktigt kul samt en värdig avslutning innan Sommarschemat i Östhammar. 

Ellen som oftast har hållit i passet har gjort det riktigt bra men kommer att börja tävla i BodyFitness så det blir Elin som går utbildningen för Sh'bam 12 om några veckor. Det blir kul att se vad som kommer vår väg...

Vill du veta mer:

Läs även:5 kommentarer:

 1. Hejsan Chrille!
  Jag har ju varit skadad ett tag: "plantarfasceit" tror jag det heter.
  Ingen löpning. Ingen dans!!! :'(

  Jag saknar Sh'Bam såå mycket. Jag har bara kört 11:an en gång och då var jag tvungen att stå bredvid under sista låten pga skada.

  Men jag får hoppas på att det kommer nya releaser som är lika bra som den här. Den var ju såå härlig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej du!

   plantar fasciit, eller hälsporre.... det har jag också haft och det kan vara både smärtsamt och segdraget.

   Tips... jag gick till idrottsläkare och fick tryckvågsbehandling vilket är vanligt men det hjälpte inte alls.

   Det som till slut löste problemet var att gå till Gå & Löpkliniken och genomföra en tredimensionell scanner för att skapa formgjutna sulor(fotbäddar).

   Det kostade lite men det var det värt.

   Det tog några veckor innan jag märkte någon skillnad men sedan försvann problemet och kom inte tillbaka *knock on wood*.

   Idag har jag sulor i löpskor, promenadskor samt till och med sommarsandalerna.

   Läs mera här:http://www.gaochlop.se/ortopedteknik

   /Chrilla

   Radera
  2. Jag har fått chockvågsbehandling. Inflammationen har minskats enligt ultraljudet och det gör mindre ont. Så lite bättre, men fortfarande spring- och dansförbud.

   Gå, golf och cykla går bra. Liksom BP :)

   Jag har formgjutna inlägg som är tillfixade alldeles nyligen, så de ska vara bra. Men jag tror att mina dansskor har varit lite ostadiga...

   Jag får ha tålamod :)

   Radera
  3. Hej Anna!

   Nu har det gått några veckor. Hur känns det i hälen och hur tycker du att det fungerar med inläggen??

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera