söndag 5 maj 2013

Sh'bam 11 - En uppföljning

Så var det sista gången jag körde Sh'bam 11 i Östhammar före sommarschemat och frågan är om jag har samma åsikt om denna Release som i Mars?

Den som läste första bloggen om 11:an kommer ihåg att min favoritlåt var Turn All The Lights On med T-Pain men saker kan ju förändras. Vad tycker jag nu?

En låt som verkligen har växt på mig är Insomnia med Dancing Angle. Bra beat i låten och jag gillar upplägget/dansmomentet där man formar en box med händerna samtidigt som man hoppar i takt.

Jump som framförs av The Prequel är en glad låt där man rör sig mycket i sidled och det finns risk för att det blir knepigt om det är ont om utrymme. Det är trots det en bra låt med varierat innehåll och du finner både vad jag skulle kalla släpat spring där man nästan glider fram när man springer men även hopp och shuffles.

Favoriten är nog fortfarande Turn All The Lights On men smaken är ju som baken :)

Det här var troligtvis sista gången jag deltog i Sh'bam 11 och det var riktigt kul samt en värdig avslutning innan Sommarschemat i Östhammar. 

Ellen som oftast har hållit i passet har gjort det riktigt bra men kommer att börja tävla i BodyFitness så det blir Elin som går utbildningen för Sh'bam 12 om några veckor. Det blir kul att se vad som kommer vår väg...

Vill du veta mer:

Läs även: