måndag 14 oktober 2013

SH'BAM på Tjeckiska och kul är det!

Sh'bam 13
En lättare smärta i armbågen fick mig att vila under helgen så kvällens glädjepiller Sh'bam i Västertorpshallen i Hägersten kom som en välsignelse!

Korsade gatan till gymmet och ner till salen där kvällen party snart skulle dra igång. Rummet blev snabbt fullt med förväntansfulla människor inklusive frugan och Joanna. En del deltar troget varje vecka men även några nya hade hittat dit.

Instruktören Katerina är från Tjeckien och kommer in och verkar laddad. Svenskan är begränsad men hon ler stort och säger högt "Så Shabamers, är ni redo för ett party!?"

Det är svårt att inte tända till och göra sig redo för partyt. Katerina är mycket bra som instruktör och det här passar henne väldigt bra då hon är glad, positiv, vet vad hon gör och har rätt glimt i ögat.

Vi kör Sh'bam 13 som är ganska ny och jag inser att det är 10 Release Jubileum för mig. Jösses, har man varit med så länge? Kul är det fortfarande hur som helst.

Passet drar igång och man kan konstatera att det här är en riktigt bra Release. Inga bottennapp men inte heller låter som sticker ut då det helt enkelt är bra låtar rakt genom hela passet!

En sak värt att kommentera är att det förutom en bra instruktör, bra musik, engagerade deltagare även är en bra lokal att dansa i. Rummet har speglar på samtliga väggar, något som Katerine skickligt utnyttjar.

I Sh'bam 12 så gjorde hon så att de som stod längst bak plötsligt var längst fram genom att rotera alla deltagare mitt under låten. Här kommer man inte undan ;)

Efter passet så pratar vi lite om vilka låter vi tycker mest om och frugan gillar Track 6 - Freakshow(Reece Mastin), Katerine lägger sin röst på Track 7 - Right now(Rihanna och David Guetta) men jag kan inte på plats plocka ut någon... hm... måste jag välja någon så får det bli Track 4 - Drinking from the bottle(Calvin Harris feat Tinie Tempah).

SH'BAM 13
Track 1: Feel This Moment - Red D3vils Remix Edit (Sunny Dee meets Nick Skitz)
Track 2: Boom! Shake The Room (Admiral Space)
Track 3: Limbo (Mistiff Time)
Track 4: Drinking From The Bottle (Calvin Harris feat Tinie Tempah)
Track 5: Lose My Breath (Destiny's Child)
Track 6: Freakshow (Reece Mastin)
Track 7: Right Now (Rihanna feat David Guetta)
Track 8: She Bangs (Ricky Martin)
Track 9: One Way Or Another - Teenage Kicks (One Direction)
Track 10: (I just) Died In Your Arms - (Unreal Point)
Track 11: Don't You Worry Child - Promise Land Remix (Swedish House Mafia feat John Martin)
Track 12: Glad You Came (The Wanted)

Alternativa låtar:
Track 4: Grenade - Damn-R Edit (Jason Born)