onsdag 1 augusti 2012

BodyCombat och Sh'bam - svettigt värre!

Bodycombat 52 och Sh'bam 8
I onsdags blev det Bodycombat igen följt utav Bodybalance. För mig var det sista arbetsveckan före semestern vilket märktes på ett relativt tomt kontor. Tomt på passen? Knappast!

Kom till gymmet och värmde upp med att städa tro det eller ej ;-)
Kutade ner precis i tid för att köra igång Combaten och fann ett fullt rum med tända, träningssugna medlemmar! I like it!

Hm, fick ställa mig i högra hörnet vilket kanske inte var min favoritplats men vad göra man? Jo man gör som vissa, nämligen studsar in i sista sekunden och ställer sig... längst fram naturligtvis! 

Adam är laddad som vanligt och dra igång passet. Behöver inte dra det igen, det är uppvärmning med kombinationer av sparkar, slag och sidoförflyttningar. 

Rummet är varmt som tusan och det är fullt med människor. Inser direkt att det här kommer att bli tufft för mina ben. Egentligen var det upplagd för en vilodag men just det här passet ville jag inte missa. 

Håll ut... får vila imorgon tänker jag men hör plötsligt Adam ropa: "Chrilla, gå djupare med benen"...eller något i den stilen. Jag är så trött i mina ben och vi har knappt börjat. Nu inser man fördelarna med att Instruktörerna vet vem man är... eller?

Hur som helst så var det ett riktigt roligt pass och jag överlevde... och fick vila under Torsdagen.

***

Semester... måndag och något jag aldrig har gjort förut. Sh'bam i Östhammar i Frösan. Sh'bam 8 står det på affischerna, en release jag bara har kört en gång. "Vi får se hur det går", tänker jag. 

I Frösan är det Drop-in, dvs bara att dyka upp och hoppas på att det finns plats vilket normalt inte är något problem om man är ute i tid. Är där i god tid med frugan och väntar in resten. Det blir riktigt många på passet vilket är kul. 

Passet drar igång och det är två instruktörer som delar på passet, Ellen och Elin. De gör en mix av Sh'bam 7 och 8 och gör det riktigt bra. Jag ser det positivt... gillade verkligen 7:an och favoritlåtarna är med och där har man koll. Favoriter som Jai Ho! och Suave är med !

Känner igen 8:an men är lite rostig. Behöver några pass till där men jag inser att jag gör det svårt för mig genom att stå vid högra väggen. Det finns för lite rörelseutrymme för mig där. Gör så gott jag kan.

Passet var hur som helst bra. Det blev otrolig varmt men instruktörerna var riktigt bra och alla verkade ha kul!

Bodypump i Frösan igen på Torsdag...

Vill du veta mer?
LesMills - Bodycombat

PS. Låtlistorna finns som vanligt via Spotify i ramen till höger!