söndag 12 februari 2012

Bästa spinningpasset någonsin?

spinnare
Fredag i Marievik och det är dags för SATS Cycling(spinning) samt Core.

Är där relativt tidigt som vanligt och passar på och kör några drag till hakan med skivstången samt Bicepscurl. Härligt !

Går in i salen, ställer in sadel, styre samt stretchar vaderna lite. Camilla kommer in i salen, hejar och börjar förbereda passet.

Hon är fantastisk. Vet att hon har problem med ryggen men det märks inte. Hon är som vanligt... fokuserad på vad som komma skall.

Folk droppar in och passet drar så småningom igång med uppvärmningen. Lugnt tempo med en del stretch... viktigt att förbereda kroppen för den belastning som ska komma.

Nu drar det igång på allvar... rummet är fullt av förväntansfulla spinnare... jag känner igen majoriteten i rummet. Det finns en kärna som alltid är där. Det hör till...

Det är kallt ute vilket gör att det blir ännu varmare inne. Humöret är på topp, folk är taggade till tusen... passet rullar på i högt tempo. Sitta....stå... svag backe.... brantare backe... pulsen ökar och svetten börjar rinna.

Jag har nog aldrig varit på ett bättre spinningpass!
Fönsterrutorna är fulla av imma. Man ser inte ut genom fönstren pga värmen från alla som kämpar på sina cyklar.

Jag vet att Camilla har ont i ryggen men det märks inte. Hon är ett proffs ut i fingerspetsarna och älskar det hon gör. Hon manar på sig själv men framförallt oss andra med uppmaningar, tillrop och annat. Hon är helt enkelt på topp!

Jag älskar det här. Det är underbart!

Efter passet är det Core och det är med mycket vilja det fungerar men jag är trött.
Efter passet konstaterar vi att vi är supersvettiga. Jobbigt men gud va härligt !

Fredagen avslutas med ett roligt Sh'bam-pass! Vilket underbart liv!

Vill du veta mer?
SATS Cycling