onsdag 22 februari 2012

Bodypump 81 på väg - Jag sammanfattar Bodypump 80 !

Bodypump
Nu på kvällen så gick några av Instruktörerna på SATS Marievik på utbildning i Stockholm. Det var dags för nya releasen, Bodypump 81.

Pratade med några av dem och jag måste säga att de såg heltaggade ut och vem förstår inte det? Det är alltid kul med någonting nytt och alla hoppas ju att den nya releasen ska bli ännu bättre!

Är jag avundsjuk? Det kan man lugnt säga. Det är otroligt jobbigt att vänta och mitt tålamod kanske inte är det allra bästa. Just nu skulle jag ge vad som helst för att jobba som Instruktör.

Men låt mig nu sammanfatta den nuvarande releasen. Vad tyckte jag var bäst med Bodypump 80 ?

Till att börja med så kommer jag ihåg att det sades att releasen var den jobbigaste hittills och det kan jag nog hålla med om.

Jag drog av något kilo på biceps, triceps och axlar. Samtidigt så har jag fokuserat på benen och har ökat något kilo där även om det finns mycket kvar att jobba på där.

BÄST:
Klar roligaste momenten var ryggen med mixen av frivändningar och smala/breda rodd. Här kunde jag lägga på rätt bra vikt. Körde med 2x10kg och 2x2,5 kg på varje sida. Mitt dilemma var att jag ville öka rätt bra på frivändningarna men tyvärr inte på rodden. Fick bli en kompromiss!

Avslutningen med Axlarna var underbar! Här kunde man krama ur det sista ur musklerna. Militärpress med stång, hantlar för baksidan av axlarna, hantlar/viktskiva för utsidan av axlarna och rotator samt armhävningar var otrooooligt bra. Bästa Bodypumpövningen hittills??

SÄMST:
Faktiskt inget direkt bottennapp...

SAMMANFATTNING:
En mycket bra release! Jag kommer att sakna en del av övningarna/momenten men vem vet de kanske finns med även i 81:an?

Nu ser jag mycket fram emot BodyPump 81. Är mycket nyfiken på Instruktörernas intryck från utbildningen!

Vi ses på gymmet !

Vill du veta mer?
LesMills - Bodypump
SATS - Bodypump

1 kommentar:

  1. Okej, utan att avslöja något så har jag nu hört att Bodypump 81 är SÅÅÅ bra !!!

    SvaraRadera