fredag 9 mars 2012

Cycling, Core och Sh'bam samma dag... hur gick det?

Fredag för mig innebär två lunchpass i form av Cycling/Spinning med efterföljande Core samt Sh'bam under eftermiddagen efter jobbet. Gick det att hålla sig på topp under 3 pass?

Svaret på frågan blev NEJ denna Fredag ! Vad säger man? Alla har vi våra up and downs. Det blev en hård vecka för mig. Det är i och för inte ovanligt men jag kände redan under torsdagens BodyCombat att jag saknade gnistan.

ShbamNär jag skulle gå hem i torsdags så dök möjligheten upp att köra ett spontanpass Sh'bam på grund av ett inställt pass. Jag tände till direkt och åkte snabbt hem och hämtade nya kläder, åkte tillbaka till gymmet och körde på.

Det var jättekul att köra ett spontanpass. Lyckoruset infann sig direkt! :-)

Fredag och dags för Spinning runt lunchtid. Camilla leder passet och hon är ju som jag har skrivit tidigare grymt bra! Spinnade på men har lite problem när det blir lägre motstånd men högre tempo. Jag är en långdistanslöpare och det är inte min starka sida direkt.

Jag har ju sagt till Camilla att säga till när jag behöver förbättra något och det tog hon fasta på. Inte en(1) utan två(2) gånger så ropade hon till att "Chrilla, höj tempot". Gjorde mitt bästa men det var svårt denna dag. Jag blev hur som helst svettig som tusan.

Core efteråt... dags för den nya releasen! Vad säger man? Den kommer att sitta rätt snart men tycker att det var lite hattigt under magövningarna i början men det verkar lovande! Det gick helt okej!

Jobbade några timmar och sedan dags för Fredagens lyckopiller - Sh'bam 6. Snart dags för ny release även här... dags för Sh'bam 7 men inte riktigt än.

Detta pass var kanske mitt bästa någonsin! Det var bra stämning i salen. Camilla var grymt taggad denna eftermiddag, precis som vi andra. Det var helt enkelt jättekul! Tog ut svängarna rejält om jag får säga det själv. En perfekt avslutning på arbetsveckan!

Betygsättning på mig själv:
Spinning/Cycling - 3
Core - 3
Sh'bam - 5
Vill du veta mer?
LesMills - Sh'bam
SATS - Sh'bam